Kalender

juni 2021
M Ti O To F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Hekla: Ryttermærke 1

Søndag den 20. juni 2021

Her kan du tilmelde dig

Har du lyst til at være med til at tage det nye Ryttermærke 1?

DI’s ryttermærker består af, indtil videre, 2 mærker som tages i numerisk rækkefølge. De to mærker giver tilsammen rytteren et solidt fundament og en forståelse for hestehold, håndtering og ridning af den islandske hest.

Alle ryttere, uanset hestens niveau og kapacitet, kan derfor gennemføre Ryttermærkerne og vil få noget ud af at deltage.

Del 1 – Den teoretiske del tirsdag den 8. juni kl. 18.00

Ryttermærkerne består delvist af teoretisk undervisning samt en teoretisk prøve gennem Dansk Idrætsforbunds e-læringsplatform. I Hekla spiser vi aftensmad sammen i klubhuset og gennemfører denne del i fællesskab. Aftensmad er egenbetaling.Det er dog også muligt at gennemføre del 1 hjemme.

Del 2 – Den praktiske del søndag den 20. juni

Jonas Møller Jensen er vores ryttermærkeinstruktør, og han vil føre os gennem den praktiske del, hvor de teoretiske emner bliver gennemgået i praksis med og til hest. Denne del forventes at tage 2 ½ time og gennemføres i mindre grupper på 5.

Den anden del af ryttermærkeprøven består af en praktisk prøve. Her skal rytteren vise de færdigheder, som er gennemgået delvist gennem det teoretiske materiale i e-læringen og delvist gennem den praktiske undervisning hos ryttermærkeinstruktøren.

Ryttermærke 2 bygger oven på Ryttermærke 1, og det er derfor vigtigt, at rytteren har bestået både den teoretiske og praktiske del af Ryttermærke 1, før Ryttermærke 2 påbegyndes. Hekla afholder selvfølgelig Ryttermærke 2 senere, såfremt der er interesse for det.

Det teoretiske materiale er gratis tilgængeligt for DI-medlemmer. Det koster 100,- at få adgang for ikke-medlemmer. Ikke-medlemmer skal selv sørge for at overføre kr. 100,- til DIs mobilpay nr 94325 med teksten “Ryttermærker” og anføre sit navn. Dette skal være gjort, inden de kan få adgang til det teoretiske materiale.

Deltagerpris kr. 300,- ekskl. SPORTI administrationsgebyr
Hertil evt. 100,- til DI for adgang til den teoretiske del.

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup

 

aasacamping
hjallerup-samvirke1

DIF
jem og fix