Kalender

oktober 2021
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Åben bane 21 maj

JUBIIII SÅ ER DER “ ÅBEN BANE iGEN På tirsdag d 21.05 fra kl 16 til kl 19 er...

HEKLA inviterer til Halloween hyggestævne.

Stævnet bliver desværre ikke til noget, grundet for få tilmeldte.

Her kan du følge stævnet på Icetest, både program og karakterer.

Tilmelding her

Vores Halloween stævne afholdes lørdag d. 30.10.2021 i Hjallerup Rideklub, Tryvej 13, 9320 Hjallerup.

Prisen er KUN 350 kr. pr ekvipage inkl. gebyr til sporti. (En tølt- og en gangartsklasse).

Følgende klasser vil blive afviklet:

T8

T8 Junior

T3

4.5

4.5 Junior

4.2

3-gang

3-gang Junior.

I 3-gang viser man 3 af de fire gangarter skridt, trav, tølt eller galop. Når den opgavedel man ikke ønsker at vise rides, venter man på midten af banen. (Rækkefølgen er tølt, trav, skridt og galop) Man er junior til og med det kalenderår, hvor man fylder 15 år. Der rides med flere på banen i alle klasser. Der rides ikke finaler, men de fem bedste i hver klasse præmieres med flotte rosetter. Der vil blive afholdt ryttermøde kl. 9.30 i ridehal 1 hvor stævnet også afholdes. Opvarmning af hestene foregår i ridehal 2.

Tilmeldingen til stævnet åbner via www.sporti.dk den 20.september kl. 18.00 og slutter den 18. oktober eller når, der ikke er flere pladser. Min. 30 deltagere og max 60 deltagere. Tilmeldingen er bindende, men man må gerne sælge sin plads. Ændringer efter 19. oktober (inkl. salg af plads) koster 100 kr. pr ændring. Ændringerne laves i det omfang tidsplanen tillader det. Husk, at informere stævneudvalget pr. mail, hvis en plads sælges. Hvis det er nødvendigt vil der blive oprettet en venteliste. Det er ikke nødvendigt med rytterlicens, da det er 3 super søde og dygtige ryttere, der kommer og dømmer. Dog skal man være medlem af Hekla, for at deltage i dette hyggelige stævne. Startgebyret refunderes kun ved fremsendelse af læge- og eller dyrlægeerklæring.

Stævnet starter kl. 10.00. Sekretariatet ved cafeteriet er åbent fra kl 8.30. Check in foregår online, og der fremsendes en mail til hver rytter 1-2 dage inden stævnet. Hvis du ikke har modtaget en mail (tjek også uønsket mail) så mød op i cafeteriet, så hjælper vi dig. Du skal være checket ind senest en time inden din klasse starter. Tidsplan og startlister kan findes på www.ticker.icetestng.com ca en uge inden stævnet. Det er rytterens eget ansvar at holde sig opdateret her, da der kan forekomme ændringer op til en time inden klassens start. Dette kan være på grund af frameldinger mm.

Det er muligt at tilkøbe boks – pris: 300 kr. (der er 14 bokse og det er først-til-mølle). Der kommer navne på boksene, så man kan se, hvilken boks man har.

Man kan leje Heklas faste folde ved vores eget klubhus– pris 150 kr. (- også her er det er først-til-mølle). Foldene skal rengøres efter brug. Der er en grøn container og redskaber til formålet. Ønsker man selv lave fold, så kan det gøres på Heklas græsareal (Hjallerup Engvej 1A) og det er inkluderet i startgebyret – husk redskaber + strøm til fold.

Stævnet er et klubarrangement og det forventes, at alle giver en hånd med. Der skal deles båndfarver ud, åbnes dør (led), skrives for dommere (dommersekretær), samles pøller op i begge ridehaller, hjælpes i cafeteria mv. Vi har vi brug for alles hjælp til at afvikle stævner i Hekla, og vi vil derfor gerne opfordre jer til at melde jer til Heklas hjælpekorps på denne gruppe på Facebook. Skriv gerne her, hvilken opgave du helst vil hjælpe med, ellers kan du få tildelt en opgave efter behov. Det er muligt at købe mad og drikke i cafeteriet, hvor Heklas Junior- og Ungeteam vil sælge lækker mad mm.

Ved spørgsmål, kan man kontakte stævneudvalget på staevne.nihekla@gmail.com

Vi glæder os til et godt stævne

Med venlig hilsen

Heklas Stævneudvalg

Mødested/startsted

Hjallerup Rideklub

Tryvej 13

9320 Hjallerup

aasacamping
hjallerup-samvirke1

DIF
jem og fix