Kalender

maj 2022
M Ti O To F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

ASKA-Hekla: Junior- og ungdomsstævne Sport DRL
28. – 29. maj 2022

Her kan du tilmelde dig fra den 1 maj

Her kan du følge stævnet med karakterer og program

ASKA og Hekla’s Junior og Ungrytter-stævne
Yes! Så er der stævne kun for junior- og ungrytterne. ASKA og Hekla er gået sammen om at holde et brag af et junior- og ungdomsstævne i sport DRL d. 28.-29. maj 2022, så sæt allerede nu kryds i kalenderen og reservér datoen. For her bliver der lige stor fokus på det sportslige som på det sociale. ASKA stiller deres flotte faciliteter til rådighed, og stævnet afholdes derfor på Vilhelmsborg ved Århus.

De unge møder ofte hinanden rundt omkring i hesteverdenen, og følger med på hinandens sociale medier. Men nu er det tid til at lære hinanden lidt bedre at kende. Det gælder både for rytterne fra ens egen klub, men bestemt også rytterne fra de andre klubber. Der bliver udover fællesspisning lørdag aften også afholdt “Glitter og Glamour tölt” lørdag aften.
Husk at tilkøbe mad til lørdag aften. Drikkevarer kan købes i cafeen, hvor arrangementet foregår.
Caféen sælger også både morgenmad, frokost, kage mv. Så lad endelig madpakken blive hjemme.

Info om stævnet
Tilmeldingen åbner d. 7. marts kl. 19.00 for medlemmer af ASKA og Hekla, og kl. 20.00 for alle interesserede.

Tilmeldingsfristen er d. 1. maj kl. 22.00.
Stævnet har DRL status. Der rides efter gældende regler i ”FEIF Rules and Regulations” samt ”Regler for stævneridning i Danmark”.
Rytterlicens kræves: Stævnet kræver licens. Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, der betyder, at alle ryttere skal købe licens hos Dansk Islandshesteforening. Læs mere om reglerne og hvordan du får licens.
Følgende klasser udbydes:
• Sport A: (DRL) 5.1, 4.1, T.1, T.2 – kræver A-licens
• Sport B: (DRL) 5.2, 4.2, T.3, T.4 – kræver BC-licens
• Sport D: 4.5, 4.3, T.8, T.6, T.5 – kræver D-licens (kan købes som engangslicens)
• Glitter og Glamour tølt. Det går ud på i bedste stil at ride en runde tølt på ovalbanen med et glas bobler i den ene hånd. Klassen bedømmes ud fra mest i glasset, udklædning og hurtigste tid.

Dommerteam:
• Tenna Lund
• Fabian Schmidt
• Melanie Schmidt
• Anna Worm
• Hanne Bjerre
• Elisabeth Sylte

Check-in:
Der vil være online check-in med undtagelse af en gruppe tilfældigt udvalgte ryttere, der skal tjekke ind ved fysisk fremmøde i sekretariatet for at forevise stævnepas eller hestepas samt gyldigt vaccinationskort. Har man eftertilmeldt skal man medbringe Tro- og loveerklæring ved Check-in. Alle andre har udfyldt den i forbindelse med tilmelding. Husk du skal være tjekket ind senest 1 time før, din klasse starter, ellers bliver man automatisk diskvalificeret. Det er muligt at tjekke ind fredag aften – tidspunkt fremgår af program.
Bane:
Ovalbanen er 250 meter. Det er muligt at prøve banen fredag aften og lørdag morgen. Tidspunkter fremgår af programmet. Opvarmning foregår på tilstødende bane. Indgangen til banen foregår via collecting ring mellem banen og opvarmningsbanen.
Startlister, program og finaler:
Disse lægges online på Ticker.dk i dagene op til stævnestart. Det er tiderne, der fremgår på ticker, der gælder! Udtagelser afvikles lørdag. Der afvikles A-finaler i alle klasser søndag, hvor der er min. 5 deltagere og så længe tidsplanen tillader det. Der afvikles B-finaler, hvis tidsplanen tillader det søndag. Dette vil fremgå af programmet, som kan ses på Ticker.dk så hold dig hyppigt opdateret, da der kan komme ændringer op til en time før klassens start.
Der er deltager roset til alle ryttere.
I Glitter og Glamour tølt klassen er der roset og æresbånd til 1. pladsen og roset til 2. og 3. pladsen.
Du kan hente ticker.dk som app “IceTest NG”.
Pris for startgebyr:
Tilmeldingsgebyr pr. hest inkl. fold: ASKA og Hekla medlemmer 425 kr.
Ikke ASKA og Hekla medlemmer 625 kr.

Startgebyr pr. klasse:
• 250 kr./pr. A-klasse
• 150 kr./pr. B-klasse
• 75 kr./pr. D-klasse
• 40 kr. for Glitter og Glamour-klassen
Adgangskrav til sport A
• T1. Junior 4,80 – Ungrytter 5,50
• T2. Junior 4,70 – Ungrytter 5,30
• 4.1 Junior 5,00 – Ungrytter 5,50
• 5.1 Junior 4,10 – Ungrytter 5,00

Det er rytterens ansvar at have opnået karakterkravene til Sport A, og konstateres det efterfølgende, at de ikke er opfyldt, vil man blive diskvalificeret.
Ændringer/eftertilmelding/videresalg af start efter tilmeldingen er lukket d. 1 maj kl. 22.00: 150 kr. pr. ændring.
Klubkonkurrence: Ved tilmeldingen skal du skrive hvilken klub, du vil stille op for. I udtagelserne kan der nemlig “tjenes” point hjem til din klub. Til slut vil den vindende klub blive hyldet.
Fold: Fold er inkluderet i startgebyret. Medbring selv hegnsmateriale. Strøm er påkrævet. Alle heste på fold står på ejer/rytters eget ansvar. Medbring selv hø/wrap og en spand til vand. Vær opmærksom på at der er to foldområder: Dag-fold og nat-fold. Dag-folde opsættes langs det gamle kåringsspor ved ovalbanen. Hvis din hest overnatter, skal din hest overnatte på nat-foldene bagved stævnestald 1 – fremgår af kort der udsendes før stævnet.

Boks:
Pris kr. 800 for boks inkl. spåner for 1. døgn inkl. tømning og 325 kr. for efterfølgende døgn. Hingste skal stå på boks.
Parkering:
Parkering foregår på den store parkeringsplads ved selve Vilhelmsborg – se kort oversigt. Det er IKKE tilladt at køre ned til ovalbanen, ej heller på græsset ved stien til banen. Respektér venligst dette.

Camping (telt eller campingvogn):
• Campingplads med el (fredag til søndag): 700 kr.
• Campingplads uden el (fredag til søndag): 200 kr.
• Campingplads med el (torsdag til søndag): 850 kr.
• Campingplads uden el (torsdag til søndag): 300 kr.
Der kan lejes campingvogne igennem Odder camping. Kontakt via telefon på: 22721081.
OBS: Der er max 25 campingpladser med el.
Hjælpertjans:

Alle deltagere bliver en del af hjælperholdet. Man rydder selvfølgelig op efter sig selv, og vi har et fælles ansvar for alle områder er pæne og indbydende. Hjælperplan udsendes i ugen op til stævnet. Vil man være fri for dette, kan man frikøbe sig sin hjælpertjans for 250 kr. Udebliver man fra sin hjælpertjans, koster det 250 kr.
Café:
Det er muligt at købe dejlig mad og drikke på stævnepladsen, både morgenmad, frokost og eftermiddagskage, så lad madpakken blive hjemme. Aftensmad lørdag er muligt som tilkøb.
Tilmelding:

ASKA og Hekla medlemmer får medlemsrabat og tilmeldingen åbner en time før øvrige. Der oprettes venteliste når de enkelte klasser er fyldt. Skriv dig endelig på venteliste, da vi holder øje og vil forsøge at tilgodese så mange ønsker som muligt ind i tidsplanen. Startgebyr mm. refunderes ikke ved framelding, medmindre dyrlægeerklæring kan fremvises. Det er ikke tilladt selv at sælge sin plads, da vi har venteliste. Har vi ingen på venteliste i den pågældende klasse, er det efter aftale med os tilladt at sælge sin plads. Husk at give os besked, hvis pladsen sælges til aska.staevner@gmail.com.
Rettelser: ALLE rettelser skal sendes til aska.staevne@gmail.com, ellers kan vi ikke garantere, de behandles – der er så mange kommunikationsflader, og vi ønsker derfor, I kun bruger denne mail☺ Der kan foretages ændringer frem til og med d. 1. maj kl 22.00, derefter koster det 150 kr. pr. ændring.
Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler, som i dette tilfælde er efter DRL regler uanset, hvilken klasse man rider. Vaccinationer der ikke opfylder reglerne for DRL afvises ved Tjek-in.
Link: Læs vaccineregler her.
Benyt evt. Horsedoc’s vaccine beregner.

Vi forbeholder os ret til at annullere stævnet ved for få deltagere. Vi afholder stævnet efter gældende retningslinjer ifht. myndighedernes anbefalinger vedr. covid-19 og forbeholder os retten til at aflyse eller ændre formen, hvis det ikke er muligt at overholde gældende retningslinjer.
Løbende info omkring stævnet vil komme på Facebooksiden ASKA og Hekla stævne, via ASKA og Heklas Instagrams samt på mail.
Vi glæder os VILDT meget til et par skønne dage sammen med jer.
Mvh. ASKA og Hekla’s ungdomsudvalg.

Mødested/startsted
Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet

aasacamping
hjallerup-samvirke1

DIF
jem og fix