Kalender

september 2022
M Ti O To F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Undervisning ved Hólar uddannet Kathrine Vittrup torsdag d. 29/9 i Hekla

sidste gang inden det rykker ind i hallen i Birsted
Lidt om mig.
Jeg hedder Kathrine Vittrup og er 26 år. Jeg er uddannet med en bachelor i ridning og som ride instruktør ved Hólar Unversitet på Island. Jeg har været bosat på Island de sidste 5 ½ år, hvor jeg har arbejdet hos flere topryttere – Her iblandt Viðar Ingólffson, Þórarinn Eymundsson og Siggi Sig. Jeg har nu valgt at flytte hjem til Danmark, hvor jeg vil forsætte med træning af heste og med undervisning. I øjeblikket arbejder jeg hos Rasmus Møller i Svenstrup.

Derudover har jeg redet en del stævner. Jeg har deltaget til Landsmót, Islandsmót og Fjörðungsmót.
Min undervisning bygger på den viden og erfaring som jeg har fået gennem min tid på Hólar og som træner af mange forskellige heste. Min undervisning ejner sig til ryttere og heste på alle niveauer – såvel nybegyndere som ryttere der ønsker hjælp med deres stævne træning.
30 min eneundervisning eller to og to sammen.
Start kl. 18.00. Min 4 „hold“.

Pris:
250 kr for eneundervisning.
150 kr pr. Person for to på banen.

Tilmelding senest onsdag d. 14/9 Herefter laves tidsplanen, der indsættes her på opslaget i en kommentar På Facebook . Når tidsplanen er udsendt, er tilmeldingen bindende, og man betaler for sin plads. Tilmeld dig ved at skrive en kommentar på dette opslag eller send sms til Helle Thing Andersen 60940807,

HUSK at skrive om I ønsker ene undervisning eller gerne rider to sammen.

Øvrige medlemmer er velkomne til at træne selvstændigt samtidigt, men er henvist til den bane, der ikke undervises på. Det er den, der modtager og betaler for undervisning, der bestemmer, hvor der rides.
Toiletterne er åbne. Der er faste folde, som kan benyttes, mens du venter eller evt. kigger undervisning og hygger. Husk dog at tage hø og klatter fra foldene over i containeren. Der er kaffe/the i dommerstuen, og der kan købes kolde drikke.

aasacamping
hjallerup-samvirke1

DIF
jem og fix