Kalender

april 2023
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Nordjysk mesterskab Gædingakeppni 2023

22. – 23. april 2023

Her kan du tilmelde dig fra den 10 feb.

Her kan du følge stævnet fra ICE test

Hjælperplan Gædinga

Dommerplan Gædinga

Det er med stor glæde, at Hekla inviterer til Gæðingakeppni 2023 (DRL). Stævnet afholdes på Heklas bane, Hjallerup Engvej 1a, 9320 Hjallerup den 22. til 23. april. Til dette stævne kommer følgende dommere og dømmer i Hekla. Selvfølgelig med forbehold for ændringer.
• Hildur Sigmarsdottir -DK
• Eyvindur Hrannar Gunnarsson -DK
• Valdimar Ólafsson – IS
• Kristiane Brun Hansen

Stævnet starter lørdag d. 22/4 kl. 8.30 Indcheckning starter fredag d. 21/4 mellem  18.00 og 20.00 og igen fra lørdag kl. 7.30.
Banen er åben fredag aften til tjek ind i tidsrummet 18.00-20.00, hvis vejret tillader det, hold jer opdateret på vores FB- og hjemmeside. Man skal, som ekvipage, have tjekket ind senest en time før den klasse, man skal ride begynder. Der vil blive afholdt ryttermøde lørdag kl. 8:00.

Der udbydes følgende discipliner:
• GDA (5-gængere) www.starbakken.dk
• GDB (4-gængere) www.toeltsaga.dk
• GDY (18 år til og med 21 år) Frederikke Stougaard & Fredsgaarden
Isheste
• GDT (14 år til og med 17 år) www.gl-klitgaard.dk
• GDC (til og med 13 år) www.kagro.dk
• GDV (Let voksenklasse) www.horsepartner.dk

Husk at rytterens alder følger kalenderåret, og man derfor per automatik fylder år 1/1. Der er plads til 100 ekvipager. Der vil blive oprettet en venteliste på max 20 ekvipager. Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet.
Der rides på godkendt 300 m bane med passpor.
Det er muligt at købe og nyde mad og drikkevarer på stævnepladsen i vores skønne cafeteria.

Det er rytterens eget ansvar, at man ved tilmelding, har det rigtige rytterlicens. GDA-GDB-GDY-GDT-GDC klasser kræver min. BC-licens og GDV kræver minimum D-licens. Se mere på: www.islandshest.dk > Sport > Rytterlicens. Læs mere om stævneformen. Der rides efter gældende regler i ”FEIF Rules and Regulations” samt ”Regler for stævneridning i Danmark”.

Tilmeldingen til stævnet starter via SPORTI den 6. februar 2023 kl. 18:00. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når stævnet er fyldt op, vil tilmeldingen lukke, dog vil der kunne tilmeldes på ventelisten indtil stævnets start.  Tilmeldingen lukker den 5. april 2022. Ændringer  koster 100 kr. pr. ændring, og laves såfremt det er muligt. Der modtages IKKE ændringer til stævnet efter den 10. april  2022. Startgebyr refunderes kun ved fremsendelse af læge og/eller dyrlæge erklæring, som skal være stævneudvalget i hænde inden den sidste rytter rider af banen den 23. april. Det er tilladt at sælge pladsen til anden side, dog kan det ikke garanteres, at der er mulighed for ændring af klassen og det koster 100 kr. pr. ændring il.. Husk at give arrangør besked, hvis pladsen mm. sælges!

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Du udfylder tro- og love erklæring ved tilmeldingen på sporti. Husk at tjekke hestens vaccinationskort og opdateret hestepas. Vær opmærksom på, at vi ikke kan lade heste starte til stævnet uden medicinsider i passet eller ved mangler i vaccinationer. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler – De internationale vaccinationsregler følges, se mere på: inside.fei.org

Tidsplan kan ses på ticker ca en uge inden stævnet. De endelige og opdaterede startlister kan ses på ticker.icetestng.com senest én time før klassens start. Der vil blive afholdt a-finaler for de klasser, hvor der er mindst 12 ekvipager.
Priser:
• Startgebyr for medlemmer af Hekla er kr. 565,- pr. ekvipage inkl. fold
• Startgebyr for ikke medlemmer af Hekla er kr. 765,- pr. ekvipage inkl. fold.
• Boks med spåner 750 kr. Der er 16 bokse, som sælges efter ’’først-til-mølle-princip’’. Husk at rydde boksen efter din hest, ellers koster det kr.500. Der vil være navn på den boks, du får tildelt.
• Camping uden el er gratis og foregår på Heklas areal.
Kvalifikationskrav til DM-Gæðingakeppni 2023:
• B-flok (GDB) 8,100
• A-flok (GDA) 7,950
• Ungdomsflok (GDY) 7,950
• Teenageflok (GDT) 7,900
• Børneflok (GDC) 7,900

Klassesponsorerne til stævnet er:
• GDC – www.kagro.dk
• GDT – www.gl-klitgaard.dk
• GDY – www.stougaardogfredsgaard.dk
• GDB – www.toeltsaga.dk
• GDA – Stutteri Starbakken
• GDV – www.horsepartner.dk
Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og godt vejr!

PÅ GENSYN – Heklas stævneudvalg
Dorthe, Lisa, Matilde, Astrid, og Lene

Mødested/startsted
Hjallerup Engvej 1a
 9320 Hjallerup

aasacamping
hjallerup-samvirke1

DIF
jem og fix