Kalender

marts 2024
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Heklas Pasteam Træningsweekend 5

9. – 10. marts 2024

Tilmelding fra den 15 februar

Heklas Pasteam 2023/24 Træningsweekend 5

Er du helt vild med pas? Har lyst til at lære hvordan du ride både god og hurtigt pas? Plus du har lyst til at være social med andre fra Hekla så er pasteamet lige noget for dig!

Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet. Der er plads til max. 10 på teamet, og der oprettes venteliste på to personer. Man tilmelder og betaler for 1 undervisnings weekend ad gangen her på sporti.

Formålet med teamet er at styrke det sociale fællesskab blandt teamets medlemmer og at skabe udvikling hos den enkelte rytter – uanset hvilket niveau man er på.

Vi har været så heldige, at få Daníel Gunnarson (VM2023 sølvmedalje vinder i 250m pas) fra Island som fast underviser på teamet. Daníel ejer og driver til dagligt Miðsitja, som ligger på det nordlige Island. Han har konkurreret på højt niveau siden han var barn, og har de sidste år været blandt toppen indenfor 100m pas, 250m pas og stilpas både på Island. Udover at være hurtig på passporet rider han også 4-gang og 5-gang og fremviser heste til kåring.

D. 9 – 10 marts

Pris pr. deltager kr. 1.600, som inkluderer:

2 x 45-60 minutters individuel undervisning (45 min ridning + 15 min til spørgsmål/samtale)
Morgenmad
OBS: Undervisningen vil foregå på engelsk.

Derudover bliver der taget initiativ til at følges til fx stævner eller andre arrangementer. Dette bliver egenbetaling. Som deltager vil du være med til at bestemme, om der skal tages flere initiativer og i så fald hvilke.

En typisk dag med samling og undervisning starter om morgenen med ankomst og fælles morgenmad, som teamlederen sørger for. Undervisningen går i gang og afbrydes af fælles frokost, som vi skiftevis skal sørge for. Det forventes at I så vidt muligt deltager til samlingerne fra start til slut. Undervisningen vil foregå på Heklas baneanlæg og enkelte gange i lejet ridehal, når årstiden kræver det. Vi forsøger at finde hal tæt på Hjallerup, men erfaringen viser, at det kan være svært.

Gå ikke glip af denne mulighed for at være en del af Pasteamet i Hekla.

Yderligere information kan ske ved henvendelse til:

Lisa Lambertsen – lisalambertsen@gmail.com eller 61543673
Tilmelding kan ske frem til d. 26 januar 2024, eller når der er fyldt op.

Mødested/startsted
Hekla
Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup

aasacamping
hjallerup-samvirke1

DIF
jem og fix