Kalender

november 2023
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Heklas Julebanko 2024

HEKLAS JULEBANKO 2024 Juniorteamet afholder julebanko den. 6. December.Vi har...

Banen er lukket

Grundet meget regn er banerne Lukket Banerne er derfor lukketVi glæder os til...

Link du kan se hele stævne udvalget fortælle om sig selv.

Stævneudvalget består af frivillige kræfter, som flere gange om året arrangerer ranglistestævner, hyggestævner og et klubstævne. Vi kan også finde på, at afholde træningsstævner, drop-in stævner mv., men de er meget spontane.

Vi har adresse på Hjallerup Engvej 1a i Hjallerup, hvor vi har adgang til 250m ovalbane, 300m gæðingakeppnibane og 300m passpor.

Vi er utrolig stolte af vores flotte banebyggeri, og for hvert år bliver det udvidet med nye forbedringer. Vi glæder os til at byde både medlemmer og eventuelt kommende medlemmer velkommen til de fedeste stævner i Nordjylland!

At arrangere stævner er både sjovt, men også meget tidskrævende. Derfor bruger vi de hjælpemidler, der er lavet hertil. Det er bla. www.Sporti.dk, som varetager alt, hvad der hedder medlemsregistrering og tilmelding, men man kan også benytte sig af deres andre tilbud. Derudover anvender vi ticker.icetestng.com, hvor man kan se tidsplan, startlister og resultater.

Der skal bruges mange frivillige kræfter for at stable et stævne på benene, og derfor har vi oprettet en gruppe på facebook ved navn Heklas hjælperkorbs, hvor I meget gerne må melde Jer ind.

Hvis I skulle sidde derude og have lyst til at hjælpe til før, under og efter stævnerne, men ikke har mulighed for at melde Jer ind i gruppen, så kontakt en af os fra udvalget.

 

Vi lover, at det er rigtig skægt!

Mange hilsener fra Stævneudvalget

Stævneudvalget består af: Sanne, Dorthe, Lisa, Lena, Lene, Sissel og Janni.

aasacamping
hjallerup-samvirke1

DIF
jem og fix