Kalender

juni 2024
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Heklas miniputteam 2021-2022

Så åbner vi for tilmeldingen til Heklas Miniputteam. Er du 11 år eller yngre, elsker heste, men savner sociale relationer sammen med andre ridepiger/drenge, så er Heklas miniputteam lige noget for dig.

Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet. Der er plads til max. 20 børn på teamet, og det foregår efter ”først-til-mølle” princippet.
Formålet med teamet er, først og fremmest, at styrke sammenholdet blandt teamets medlemmer og give børnene nogle positive sociale oplevelser med deres heste og andre børn med samme interesse. Derfor sætter Heklas miniputteam fokus på den gode oplevelse med hesten, på kammeratskabet og det sociale fællesskab samtidig med, at vi ønsker at skabe personlig udvikling hos den enkelte rytter.

Heklas Junior- og Ungeteam hjælper til med børnene til de forskellige arrangementer. Det er vores hensigt at skabe en tilknytning til de piger der er på dette team. Udover dette, vil der være undervisning ved Annika Skrubbeltrang, og miniputteamets deltagere vil blive mødt på det niveau de er på, således at der ikke er krav om dygtighed eller rutinerede rytter.
Det er hensigten at relationen til de ’’store piger’’ på juniorteamet, skal hjælpe de mindre til at føle sig mere trygge til stævnerne og andre arrangementer.
Der kan være arrangementer, hvor vi har brug for, at børnene medbringer fx frokost, kage eller andet. Op til hvert arrangement, vil der komme information ud til jer via messengergruppen, som i tilføjes til, når jeres barn er med på teamet.

Yderligere information kan ske ved henvendelse til:
Trine Krogsgaard og Mika Larsen

aasacamping
hjallerup-samvirke1

DIF
jem og fix