Kalender

juli 2024
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Heklas årlige Råbjerg Miletur

Råbjerg Mile turen er en meget eftertragtet tur, som altid finder sted i september. Turen er med mange år på bagen blevet en skøn tradition og en rigtig hyggelig tur.Turen afholdes på Gårdbogård ved Ålbæk, hvor Judith og Svend Åge har lægger marker og plads til, så vores heste har boet i de flotte omgivelser, og vi har parkeret med de mange trailere.

Vi rider ud fra Gårdbogård lørdag formiddag, hvor vi sadler op og rider ud i den skønne natur. Der rides i hold på ca. 15-25 ryttere på hvert hold. Kun den ene gang om året er Milens område åbnet op for os, og vi får muligheden for at opleve den fantastiske natur ved og på Milen på bedst tænkelig vis.

Vi rider nogle timer med pauser undervejs og så der en velfortjent middagspause til hest og rytter. Her bliver der bragt lækre sandwich ud til os i bil. Derefter går turen videre et par timer – hvorefter der er tid til dejlig kakao og kage. Vi har altid nogle søde hjælpere, som bager til os. Efter eftermiddagspausen rider vi hjemad til Gårdbogård, hvor vi ender dagens ridetur.
Hestene får fri og vi kører til Drengeborg (spejderhytte), hvor vi overnatter. Hestene står i separate folde, så man skal selv medbringe hegnsmateriale.

Om aftenen er der god mad og fest. Om søndagen spiser vi morgenmad sammen, rydder op og kører ud til hestene. Så er det igen tid til en hyggelig stille tur på hesteryg gennem plantagen – skøn og afslappende tur. Efter turen er det tid til at sige farvel og på gensyn næste år – for har man prøvet at være med én gang på Råbjerg Mile – ja så kommer man gerne igen.
Det er muligt at ankomme fredag aften og overnatte på Drengeborgen, hvis man har lyst til det.

Råbjerg Mile udvalget består af:
Anders B. Larsen
Brian Madsen
Anne Marie Schneider Hansen
Per og Gitte Gudiksen

 

aasacamping
hjallerup-samvirke1

DIF
jem og fix