OM HEKLA
Smedeværksted med 100 års erfaring - Hekla

Vi har hos Hekla haft succes med at udvikle produkter i vores smedeværksted, der både er miljø- og energivenlige. F.eks. er solfangeren delvist lavet af genbrugsmaterialer, af øl og sodavands dåser. Med dette produkt skåner vi miljøet, og vi har et socialt aspekt ind over det, da Nærheden i Grenå, klargør dåserne til os. Det er et stærkt samarbejde, som vi sætter høj pris på i vores hverdag.


Vi vil være din foretrukne smedeforretning. Med 100 års erfaring som smedevirksomhed, har vi udviklet kompetencerne der gør, at ingen opgave er for stor eller for lille. I vores smedeværksted vil vi løse kundens opgave efter ønske og idéer. Kun fantasien sætter grænser. Kunden er med hele vejen fra idé til montage, hvis der er et ønske eller et behov for dette.

Smedeværksted med 100 års erfaring - Hekla

Vi er et innovativt værksted med ca. 8 medarbejdere. Hos Hekla er vi specialiserede i at kunne udvikle efter kundens ønsker og idéer. Efter kundens behov, tager vi også ud og monterer det, vi har udviklet for dem her i vores smedevirksomhed. Vi prioriterer i høj grad at kunne tilbyde både store og små virksomheder samt private høj kvalitet og et godt stykke håndværk.


Udover vores produkter tager vi ære i at tilbyde mennesker, som har svært ved at komme ind på det ordinære jobmarked en ny chance. Det styrker vores smedeforretning med mennesker, der tænker anderledes og kommer med deres unikke kernekompetencer. Det gavner derfor både dem og os. På et smedeværksted som vores er der plads til mange forskelligheder, da det på mange måder styrker Hekla ApS internt og glade medarbejdere er også en kernekompetence.


Vores ambitioner omkring Hekla ApS er skabe en virksomhed, der fremadrettet er førende med både unikke produkter og unikke kompetente medarbejdere.